Бившият премиер Жан Виденов е навършил необходимата възраст и съвсем

...
Бившият премиер Жан Виденов е навършил необходимата възраст и съвсем
Коментари Харесай

Жан Виденов лапва 4200 лева пенсия

Бившият министър председател Жан Виденов е навършил нужната възраст и напълно скоро ще получи първата си пенсия. 45-ият министър ръководител на България ще прибира впечатляващите 4200 лв. на месец, настояват осведомени.

Според закона всички лица, заемали премиерския пост, са освободени от правилото за таван от 3400 лв. и могат да получават цялостния размер на полагаемата им се пенсия.

Жан Виденов е дълготраен академични учител. В края на 2020 година обаче бе освободен от Европейското висше учебно заведение по стопанска система, защото ВУЗ-ът банкрутира. Виденов опитва да се включи в политиката и даже се яви на изборите, само че претърпя цялостен провал. След това още веднъж потъна в безмълвие.

Бившият министър председател е доцент по управнически дисциплини и сега приготвя професурата си. Той продължава да живее в скромното си жилище в Пловдив със брачната половинка си Каталина. Въпреки че съгласно слуховете фамилията му е вложило средства в прословутия Бевърли хилс – комплекс за богатите край село Марково, само че къщата им там още не била подготвена.



Повечето българи помнят Жан Виденов с съвсем хлапашкия си външен тип като министър председател. Сега злощастният социалист очевидно е стар. Кадърът е от 2020 г.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР