Бившият премиер Иван Костов обяви вчера по "Дарик", че ще

...
Бившият премиер Иван Костов обяви вчера по "Дарик", че ще
Коментари Харесай

Филчев отговори на Костов: Този крадлив лъжец пълзя пред мен като червей

Бившият министър председател Иван Костов разгласи през вчерашния ден по "Дарик ", че ще предложения на обществен спор предходния президент Росен Плевнелиев и някогашния основен прокурор Никола Филчев, които съгласно него твърдяли погрешни неща за неизгодни за страната покупко-продажби. Костов стигна и по-далеч, като сподели, че счита да провокира по тематиката и сегашния министър председател, само че когато към този момент не заема поста. Според него изказванията на цитираните персони нямали общо с информацията в формалните документи.

Ето какво разяснява проф. Никола Филчев във връзка изявлението на Иван Костов:

"Това е краят на един граблив измамник. Време е Костов да влезе в пандиза. Разбойническата приватизация на държавната благосъстоятелност, която той извърши, лиши бъдещето и очакванията на доста генерации българи. Този мрачен мангалски индивид употребява наивността на българите и продаде държавно имущество на стойност 30 милиарда $ за цена 3 милиарда $. В резултат на това той и неговата тайфа забогатяха безумно, а българите се трансфораха в най-бедните, най-болните и най-необразованите хора в Европа. Заради него през днешния ден няма пари за заплати, пенсии, за опазване на здравето и за обучение ", съобщи проф. Филчев в изявление за "Блиц ".

На въпрос дали е подготвен да взе участие в спор с Костов, Филчев бе безапелационен:

"Що се отнася до това, че желал някакви полемики с мене, на които да се оправдава пред българския народ за грабежа, ще му кажа нещо, което знае: той не ми е от категорията. Костов е евентуален обвинен и чака всеки миг да поеме към пандиза, където ще изкара старините си. Заедно с другарчето си Прокопиев. И в този момент с цел да отклони публичното внимание и да усили смисъла си, той се пробва да влезе в разговор с мене, който подслушваше! Да се готви за съда. – Там да изяснява мафиотските си далавери. А пред мен той нееднократно лазя като червей и плака, че татко му щял да почине, щерка му щяла да пометне, жена му щяла да се разболее от тази прокуратура. Това са последните издихания на един банкрутирал апаш ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР