Бившият премиер и съпредседател на Продължаваме промяната Кирил Петков нажежи

...
Бившият премиер и съпредседател на Продължаваме промяната Кирил Петков нажежи
Коментари Харесай

Ето с кого Петков танцува в центъра на Бургас

Бившият министър председател и съпредседател на " Продължаваме промяната " Кирил Петков нажежи пристрастеностите - този път не с политическо изявление, а с парещ танц в центъра на Бургас. Петков бе сниман да разкършва снага в неделя вечерта в компанията на изкусна танцьорка-професионалист.

Но коя е тя? Това е възпитаничката на Танцово студио 29 Даниела Петрова, която се занимава с латино ритми към този момент 6-7 години, изясни пред медията ни основателят и шеф на школата Владимир Грудев. Въпреки че той персонално не е участвал на горещата сцена, изясни, че двамата са били прегърнати за бачата - танц, който дефинира като надалеч по-лесен от салсата или българските фолклорни ритми.

По негова информация Петков се е прибирал към хотела си пешком дружно с деятели на " Промяната ", когато попаднал на стрийт празненството и решил изцяло непринудено да се включи в него. Там попаднал на забележителните умения на красивата Даниела, която очевидно го води в танца. Той пък, от своя страна, й отвръща с няколко пируета и целувка по ръката.

Управителят на танцовото студио, откъдето стартира и любовта към танците за бургазлийката, счита, че експремиерът е показал прочут капацитет.

" Е, вижда се повече предпочитание, в сравнение с благоприятни условия. Но практиката на нашето студио сочи, че всеки, който желае, може да се научи да танцува ", прибавя Грудев. И припомня, че танците, с изключение на обществени контакти, носят и здраве. 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР