Бившият премиер и настоящ лидер на ГЕРБ - Бойко Борисов,

...
Бившият премиер и настоящ лидер на ГЕРБ - Бойко Борисов,
Коментари Харесай

Бойко Борисов за мача България-Унгария: Срам! Не може да има състезание без публика!

Бившият министър председател и сегашен водач на ГЕРБ - Бойко Борисов, също взе отношение по сагата с евроквалификацията България - Унгария, която бе преместена от София в Пловдив, а след няколко дни върната назад на “Васил Левски ”.

 

Ето какво сподели той:

 

“Срам! С моя другар Орбан… Те се майтапиха към този момент с нас, че в България, откакто свърши мандатът на моето държавно управление, даже туристическа почивка на семейство не може да се провежда, камо ли футболен мач. Доста смешно звучи. Този позор, желая да кажа, че футболът и спортните састезания са направени, още олимпиадите от римско време, за публиката. Да, тя по тази причина отива там, по тази причина е направено - да си изтърван страстите.

 

Едните крещят, други - викат, радват се, псуват. Всичко това се прави на стадиона. Затова чувството да вървиш на стадиона и да гледаш по малкия екран е друго. Всички страни изпадат в рецесии, футболни имам поради, с по-слаби или по-силни футболисти, генерации би трябвало да се съберат. Това може да се елементарни. Паднали са, ядосваме се… Но да лишиш от аудитория с някакви претекстове - това към този момент е неприемливо. Затова споделих, че е позор. И по-късно да тръгнеш по градовете да търсиш стадион, с цел да заложиш новите кметове да поемат целия този риск, също не е вярно. Казах и на кмета на Пловдив, и на кмета на Кърджали, че не може да има съревнование без аудитория. ”

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР