Бившият премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов влезе за

...
Бившият премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов влезе за
Коментари Харесай

Скандирания Бойко! и Рашков, позор! ескортираха Борисов на разпита му в МВР

Бившият министър председател и водач на ГЕРБ Бойко Борисов влезе за разпит в Главна дирекция " Национална полиция ". Около час по-рано пред следствието се бяха събрали към стотина последователи на партията му, както и голям брой членове на партийния актив. Сред тях личаха имената на някогашния народен представител Спас Гърневски, някогашният вътрешен министър Младен Маринов, ММА боецът Стъки и други

" Финалът на всички тези репресии ги виждаме през днешния ден с акцията против Борисов. Недопустимо е това да се случва в страна-членка на Европейски Съюз. Превръщаме се в Беларус и Радев умерено можем да го назовем българския Лукашенко, изрази поддръжка към експремиера Стъки.

Тук сме на безмълвен митинг, в началото отхвърли да разяснява Младен Маринов. Но добави: " От думи не схващат. Който не схваща от дума... ". На въпрос какво следва след думата, той добави: " Сами си отговорете, по-умни сте. "

Това е показна акция против най-успешния министър председател в историята на България, който може да се съпоставя единствено със Стефан Стамболов, сподели пък от своя страна Спас Гърневски.

Самият Борисов пък остана безгласен пред медиите си при влизането си в следствието, като единствено замени реплики и по роднински обятия с последователите си. Като юрист на водача на ГЕРБ дружно с него влезе Менко Менков.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР