Бившият премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов се вбеси

...
Бившият премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов се вбеси
Коментари Харесай

Борисов на въпрос има ли връзка със Сиела Норма: Негодници, нагли, брутални, дебили |

Бившият министър председател и водач на ГЕРБ Бойко Борисов се вбеси грубо на журналистически въпрос за това дали той има връзка с компанията снабдител на машините за гласоподаване " Сиела Норма ". 

По-рано днес провосъдният министър Иван Демерджиев съобщи, че с появяването на спомагателни машини за гласоподаване се цели дискредитиране на изборите, че дейностите на " Сиела " са преднамерени и че би трябвало да се изследват връзките сред компанията и предходните ръководещи.

" Тея негодници... към този момент да сменят тона... Значи такива негодници... Това не може да бъде истина! Ако имам връзка, ще вървя ли да демонстрирам къде са подправени машини, флашки и да го изтъквам пред всички вас? Абе тея хора, толкоз нагли, толкоз брутални, толкоз към този момент... дебили! ", разбесня се някогашният министър председател.

Борисов продължи с цветистите пояснения.

" Каква връзка? Ние го яздим от заран до вечер! Как може! Ми тая нелепост, в случай че е споделил, то да се чудиш кого да съдиш към този момент! Вижте им на Сиела родословните връзки - кой на кой е непосредствен. Ще извършите ли? Ми, айде малко се раздвижете! Ми нали всички обичате да казвате, че сте проверяващи публицисти! Идете - разследвайте! Вижте кой е притежателят, с кой е непосредствен, къде е непосредствен... Наглеци такива! Лек ден ви поисквам! ", приключи изказването си Борисов.  
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР