Бившият премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов се ваксинира

...
Бившият премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов се ваксинира
Коментари Харесай

Бойко Борисов се ваксинира

Бившият министър председател и водач на ГЕРБ Бойко Борисов се имунизира против COVID-19, като това бе излъчено онлайн през фейсбук профила му. Борисов избра ваксина на "Модерна ", а имунизацията беше направена в "Софиямед ".

Въпреки че Борисов прекара през есента и имал ужасно доста антитела, той решил да се имунизира, "за да пропагандира ". Т

"Ние в този момент да ги агитираме да се имунизират, тъй като няма по-важно от здравето. По предпочитание е, аз не съм за наложителните неща ", разяснява Борисов и прикани политиците да слагат КОВИД-19 като приоритет. Ще се апелирам всеки, който е дал своя вот за нас, да отиде да се имунизира, сподели още Борисов.

Преди да му слагат инжекцията някогашният министър председател попита дали би трябвало да се съблича. Лекарят го попита преди този момент дали има недоволства, а Борисов му отговори, че има единствено към служебния кабинет.

"Ваксинирайте се! Не боли! ", сподели Младен Маринов, който беше в свитата на Борисов. Бившият министър председател се пошегува с него, като му държа ръката, тък като колкото по-голям бил един човек, толкоз повече се страхувал.

Заедно с премиера да се имунизират бяха и Делян Добрев, който пристигна с две от децата си, Томислав Дончев, Анна Александрова, Младен Маринов. Борисов беше единственият без маска.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР