Бившият премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов се скъса

...
Бившият премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов се скъса
Коментари Харесай

Бойко Борисов със 7 гола, надви Валери Божинов и Бабангида

Бившият министър председател и водач на ГЕРБ Бойко Борисов се скъса да вкарва голове в приятелско мачле на дребни малки врати. Отборът на Борисов спечели с 14:10 против отбор с Валери Божинов и различен някогашен нападател на Левски - Емил Ангелов - Бабангида. 
Мачът се игра в сряда в състезателен комплекс в Дианабад в София. Валери Божинов се обадил на Бабангида, с цел да се опълчват на Борисов, написа xnews.bg. В техния тим се присъединил и някогашният състезател на Берое Виктор Софрониев.
Хасковлията мушнал 5 гола, само че Бойко Борисов го изпреварил с цели 7 попадения. Крайният резултат още веднъж бил в интерес на отбора на Борисов - 14:10. В състава на някогашния министър председател се откроил треньорът на младежкия ни народен тим Александър Димитров.

" Доста митове като теб съм бил ", споделил 64-годишният Борисов пред Бабангида. 

Седмично най-малко два пъти за голмайстора на ветераните на Витоша (Бистрица) се провеждат футболни мачове, разясниха някогашни национални футболисти.

" Само Левски! Да се знае! Баби гол Божи гол! ", написа Емил Ангелов към фотографията си с Божинов, която разгласява във " Facebook ".
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР