Бившият премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов е пропаднал

...
Бившият премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов е пропаднал
Коментари Харесай

Бойко Рашков: Борисов е пропаднал политик, срещу него вече има сериозни доказателства

Бившият министър председател и водач на ГЕРБ Бойко Борисов е " пропаднал политик ", против който " стартират да се събират доста съществени доказателства ". Това разгласи служебният вътрешен министър Бойко Рашков, представен от, помолен да разяснява думите на Борисов, че в България има контрабандна скица.

" Аз от дълго време съм престанал да се вслушвам в това, което споделя един пропаднал политик в нашата страна, във връзка с който стартират да се събират доста съществени доказателства. " По думите на Рашков, когато Министерство на вътрешните работи е готово с доказателства против някогашния министър председател, ще даде публичност, без да разчита на подпомагане от държавното обвиняване, тъй като Специализираната прокуратура спъва работата на полицията.

Служебният вътрешен министър не посочи за кой случай става въпрос.

" До сегашния миг тя не дава ход на към 25 следствия, които са почнали в службите на Министерство на вътрешните работи, и те няма изгледи да приключат. Много притеснителен е фактът, че тези материали, тази активност на полицията се отнася до проведена незаконна група ", съобщи още служебният вътрешен министър Рашков.

По негови думи за идните избори няма потребност от спомагателна организация, каквато предложи Иван Гешев. Преди дни основният прокурор изпрати писмо, с което изиска Министерство на вътрешните работи, ДАНС и държавното обвиняване да образуват взаимно звено за битка с изборните измами. " Аз още не съм получавал писмо от него, слушам единствено по медиите. Аз мисля, че със или без писмо работата в Министерство на вътрешните работи върви доста добре. По отношение на изборите има действия, които са характерно полицейски, там прокуратурата няма място ", счита още Рашков.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР