Бившият премиер и депутат от ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски ще подаде

...
Бившият премиер и депутат от ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски ще подаде
Коментари Харесай

Никола Груевски подава оставка като депутат

Бившият министър председател и народен представител от ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски ще подаде оставка като депутат. Това написа самият той на профила си в обществената мрежа „ Facebook “, представен от македонската организация “Макфакс “. „ Реших да се отдръпва от парламентарната функционалност, а за това ще осведомявам публично в идващите дни.

Благодаря на депутатите от ВМРО-ДПМНЕ, които резервираха кардиналните позиции, които са в сходство с Конституцията и интернационалното право и не се поддават на натиска. Специална признателност към хилядите жители, които по разнообразни способи, посредством персонални контакти или посредством обществени мрежи през последните дни, ми дадоха голяма поддръжка, макар всичкият напън и неправда, в допълнение към цялата подправена агитация и персонални опасности, демонстрираха, че възприятието за правдивост и правда, опозиция и протестът против несправедливостта, остава водещата мощ на македонския народ и жители, колкото и актуалната власт да предизвиква разнообразни и противоположни на тези полезности ”, написа Никола Груевски в обществената мрежа.

За идната седмица беше планувано гласоподаване на предлагането за лишаване на мандата му на пленарна сесия в Народното събрание, за което се изисква болшинство от две трети.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР