Бившият премиер и бивш президент на Черна гора Мило Джуканович,

...
Бившият премиер и бивш президент на Черна гора Мило Джуканович,
Коментари Харесай

Мило Джуканович обяви победа на президентските избори в Черна гора

Бившият министър председател и някогашен президент на Черна гора Мило Джуканович, водач на ръководещата Демократична партия на социалистите, разгласи победа на състоялите се през вчерашния ден президентски избори, оповестиха Асошиейтед прес и ТАСС.

В послание към последователите си Джуканович съобщи, че успеха му бележи нова значима победа за европейското бъдеще на Черна гора. "Както към този момент обявихме, на първия тур ние получихме 54 % от гласовете и надхвърлихме резултатите на останалите шест претенденти. Този резултат аз разбирам като твърда обвързаност на Черна гора да се движи по европейския път ", съобщи Джуканович.

Той благодари на съдружните си сътрудници и съобщи, че чака същата безапелационна победа на идните парламентарни избори. Обръщайки се към опозицията, Джуканович я посъветва "да се вразуми и да промени възгледите си, тъй като народът не ги поддържа ".

След речта си Джуканович отпуши две огромни бутилки шампанско и отпи от тях под аплодисментите на събралите се в изборния му щаб, отбелязва ТАСС.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР