Бившият премиер Бойко Борисов повежда листата на ГЕРБ в Пловдив-град,

...
Бившият премиер Бойко Борисов повежда листата на ГЕРБ в Пловдив-град,
Коментари Харесай

Бойко Борисов повежда листата на ГЕРБ в Пловдив

Бившият министър председател Бойко Борисов повежда листата на ГЕРБ в Пловдив-град, а Вежди Рашидов тази на партията в региона. Очаква се описът с кандидат-депутатите на обединението да бъде импортиран в Районната изборна комисия на следващия ден.

Рашидов и Десислава Трифонова безусловно си сменят местата.  Той поема нейна водаческа роля за региона от последните избори, а тя ще заеме неговото трето място в листата на Пловдив-град.

" В листа ще вземам участие заради номинациите, които са издигнати. Имам номинации доста в София, имам номинации в Пловдив, където три години съм се явявал и в този момент поемам лидер на листа в Пловдив област. Защото аз по този начин съм учтив – да почитам хората, с които съм работил, в сложен миг да не ги изоставя, това беше молбата. Да, сложни избори предстоят, тежки ще са и имаха потребност от моята напреднала възраст, престиж или каквото ще го кажете ", изясни Вежди Рашидов по време на посещаване в Русе.

Веднага след Бойко Борисов в листата на ГЕРБ за града под тепетата се подрежда Радомир Чолаков, а четвърто място заема Спас Шилев.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР