Бившият премиер Бойко Борисов осъди лидера на Изправи се БГ

...
Бившият премиер Бойко Борисов осъди лидера на Изправи се БГ
Коментари Харесай

Сега пък Борисов осъди Манолова за обида

Бившият министър председател Бойко Борисов осъди водача на " Изправи се БГ " Мая Манолова за засегнатост против 15 000 лв. , написа " 24 часа ".

Борисов е съумял да потвърди, че на 01 ноември 2019 Манолова го била обидила. Думите й са: " Тази заран във вашата телевизия беше един нахален човек, който избълва редица клюки, обиди и грозни внушения. Срам ме е поради него, позор ме е, че това е индивидът, който ни съставлява пред света ". Това е декларирала тя в предаването " Лице в лице ", както и в обява във Facebook, Манолова.

Според Борисов тези думи били унизителни и обидни за него, възприел ги " извънредно тежко, накърнена била персоналната му чест и достолепие ".

В същото предаване Манолова обвинила Борисов и в закононарушение, което съдът отсъдил като клюка.

Престъплението е, че той като министър председател бил пуснал така наречен " братя " Галеви да изоставен страната до момента в който против тях се води правосъдно произвеждане. Манолова отхвърля да е била техен юрист и твърди, че те са работили за Борисов.
 Манолова осъди експремиера Борисов за клюка
Манолова осъди експремиера Борисов за клюка

Случаят е от 2019 година

Припомняме, преди този момент Манолова осъди Борисов за неговите изказвания, само че за 10 000 лева на първа инстанция - Софийския областен съд с опция за обжалване пред Софийския градски съд. Тогава Манолова предяви иск за 15 000 лева за оскърбителен, обидни и погрешни изказвания, изречени от Борисов, само че съдът й призна единствено 10 000 лева.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР