Бившият премиер Бойко Борисов обяви с видео във Фейснук, че

...
Бившият премиер Бойко Борисов обяви с видео във Фейснук, че
Коментари Харесай

Борисов се борил за 100% български АЕЦ и газови тръби, но го спъвали национални предатели

Бившият министър председател Бойко Борисов разгласи с видео във " Фейснук ", че се е борил за 100% български АЕЦ и газови тръби, само че го спъвали национални предатели , доста желали България да не е на газовата карта, а да е единствено клиент.

В централата на ГЕРБ са събрани Деница Сачева, Томислав Дончев, Екатерина Захариева, Лъчезар Борисов, проф. доктор Костадин Ангелов и други Борисов разяснява и че хората не имат вяра на обвиняванията за подслушване , всички обвинявания към партията му се фабрикуват и се обърна към демократичната общественост, за я предизвести, че са идващите .

По думите му през България да няма пренос и " да минава единствено през Турция и Гърция. Има такива предатели. Само че ние отстояхме и си направихме 100% българска благосъстоятелност тръбите . Те са на всички младежи от всички политически партии. Няма доста геостратегия, има интерес на страната, не оставихме да бъдем клиент. За идващите генерации това ще са всяка година доходи . "
 Радев захапа Борисов: Защо мълчи за 3-те милиарда за
Радев захапа Борисов: Защо мълчи за 3-те милиарда за " Турски поток ", за какво забатачи интерконектора с Гърция

Трите милиарда в никакъв случай нямало да си ги върнем

Където минават газопроводи няма войни демонстрира практиката, изясни той. " Защитаваме националния си интерес. Подписали сме съглашение за свежо нуклеарно гориво, диверсификация, с " Уестингхаус ". Нашето държавно управление заплати реакторите на АЕЦ " Белене " и към този момент са 100% българска благосъстоятелност. 100 % българска благосъстоятелност са и " Балкански поток " и интерконекторът с Гърция. Всичко сме оставили, построили, строим, заплатили ".

" Младите хора да го управлявате и 60-70 години по-късно да получавате доходи от всички тези обекти ", добави някогашният министър председател.

Той разяснява, че няма потвърдени изказвания за подслушване на политици . " Цяла седмица не споделят нищо кой е подслушван, с нарушители ли е разговарял, с цел да е прихванат. Трескаво търсят някой като оня предприемач в комисията, който нито ме познава, нито изказванията му излязоха правилни. "

Според него, както продължава, щяло да излезе, че " съм изял някой човек . Само това не са ми пришили. Обръщам са към вас, тъй като това e правено в България през 1944 година. Тогава дядо ми e бил кмет на село до София и са го пребили c тояги и са го умъртвили и са написали в смъртния акт, че e умрял от червен вятър ".

" Фабрикуват с цел да създадат нещо да избягат от това, в което се натиках ", разяснява Бойко Борисов.
 Даниел Митов: Подслушването е машинация
Даниел Митов: Подслушването е машинация

Радев имал сантименти към Русия

Към демократичната общественост, " дойдат ли за нас - вие в този момент малко ви е прелестно, тъй като по една или друга причина като политически съперници бият единствено по ГЕРБ. Но запомнете ми думата - по-късно ще дойдат и за вас . Така сме паднали едно време под турско иго . Един по един са падали градовете ни и другите не са им се притичали на помощ . Знаете резултата за 500 години. Не 50 години, 500 ".

Томислав Дончев съпостави обстановката в страната с изгарянето на вещици през Средновековието , " някой споделя, това е магьосница и кладата я чака ".

" Да бъдем радикални що се отнася до административната тежест. Ние слагаме няколко акцента в програмата ни: по-смели дейности във връзка с понижаване на административната тежест за жителите и бизнеса. На второ място, специфичен акцент върху младежите да стартират работа и бизнес ", изясни Дончев.

Борисов прикани, " няма да им се плашите , задачата съм аз, ще сложите след това един портрет тук, ще козирувате. За това се боря, ГЕРБ да я има, мен като ме няма. Дълги години да ги тормозите комунистите " .

" Искам вие да сте бастиона на демокрацията , това, което става сега като прелом, няма нищо законово сега. "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР