Бившият представляващ член на Висшия съдебен съвет (ВСС) Димитър Узунов

...
Бившият представляващ член на Висшия съдебен съвет (ВСС) Димитър Узунов
Коментари Харесай

“Човекът на Бойко” във ВСС сравни Кьовеши с Иван Гешев

Бившият представляващ член на Висшия правосъден съвет (ВСС) Димитър Узунов даде обстойно изявление пред бТВ, в което изясни, че “няма никаква драма “ с подслушването на политици и всичко е законно. Той съпостави проблема с Лаура Кьовеши в Румъния, която е била упрекната от социалистите “във всички земни и неземни грехове “ с политическите претенции за оставка на Иван Гешев.

“Не инцидентно не се харесва основният прокурор Иван Гешев “, сподели Узунов и изясни, че прокуратурата в този момент е самостоятелна.

Не стана ясно за какво бТВ са поканили тъкмо Узунов да приказва в експертно качество за специфичните разследващи средства. В момента той е административен арбитър в Благоевград и не се занимава със специфични разследващи срества. Преди това беше член на Висш съдебен съвет, където си завоюва прозвището след изтеклите записи по аферата „ Яневагейт “. Узунов бе неизменима част от болшинство във Висш съдебен съвет към някогашния основен прокурор Сотир Цацаров.

Преди да стане член на Висш съдебен съвет Узунов бе арбитър и ръководител на районния съд в Сандански, където отново не се е занимавал със СРС.

Зрителителите на бТВ чуха от Узунов тезата, че в случай че е имало подслушани политици, това е било инцидентно.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР