Бившият представител Лиз Чейни (R-Wyo.) каза, че си заслужава председателят

...
Бившият представител Лиз Чейни (R-Wyo.) каза, че си заслужава председателят
Коментари Харесай

Чейни казва, че си „струва“ Джонсън да загуби поста на председател заради приемането на законопроекта за помощта за Украйна

Бившият представител Лиз Чейни (R-Wyo.) сподели, че си заслужава ръководителят на Народното събрание Майк Джонсън (R-La.) да загуби поста на ръководител, в случай че той приема законопроект, одобряващ помощ за Украйна.

Чейни прикани Джонсън да внесе законопроект за помощ за Украйна в залата по време на изявление за „ Състоянието на Съюза “ на CNN в неделя. Сенатът одобри законопроект, одобряващ финансирането на Украйна при гласоподаване предходната седмица – законопроект, който Джонсън към този момент беше отхвърлил предходната седмица.

Джейк Тапър от CNN означи, че Джонсън може да рискува предложение за овакантяване на консервативните републиканци, в случай че внесе Украйна внесе законопроекта в Камарата на представителите.

„ Точно и това, което бих споделил за това е, знаете ли, че той би трябвало да разбере, че си заслужава, в случай че би трябвало да загуби поста си на ръководител, с цел да се увери, че свободата оцелява, с цел да сме сигурни, че Съединените американски щати ще продължат да играят своята водеща роля в света “, отговори Чейни. <...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР