Бившият председател на стратегическия съвет на президента Румен Радев -

...
Бившият председател на стратегическия съвет на президента Румен Радев -
Коментари Харесай

Все още нямало съответната политическа нагласа“ за проекта на Радев за Конституция

Бившият ръководител на стратегическия съвет на президента Румен Радев - Александър Маринов е ужасяващ от концепцията на ръководещите за промяна в службите. Народното събрание се трансформира в конвент и поема решения, които са в пълномощията на изпълнителната власт, уточни Маринов в студиото на БиТиВи. И даде образец с освобождението на основния секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров, което минало без никакви доказателства.

Според него властта се заблуждава какъв брой елементарно и бързо може да станат измененията в службите. " Някои сметки в Народното събрание ще останат криви. " Това, което чухме в записите, е доста ужасно и съществено, посочи Маринов, съгласно който службите са пробити и обслужват външни ползи.

Той дефинира още като лекомислен плана за промени в Конституцията на ПП/ДБ.

Маринов уточни, че планът за смяна в Конституцията на президента ще бъде импортиран, когато " има съответна политическа настройка " за смяна. Държавният глава обаче ще вземе отношение по плана за смяна в Основния закон на ръководещите сега.

Относно смяната на националния празник от 3 март на 24 май, Маринов посочи, че все комитетът, който се основа за отбрана на 3 мрат, към момента няма структури, следва да бъде импортирано съобщение в Народното събрание и да стартира събирането на подписи за референдум.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР