Бившият председател на Стратегическия съвет към президента Александър Маринов изпусна

...
Бившият председател на Стратегическия съвет към президента Александър Маринов изпусна
Коментари Харесай

Нова излагация: Според Александър Маринов Зеленски бил шоумен, който дошъл в България да спори с Радев

Бившият ръководител на Стратегическия съвет към президента Александър Маринов изпусна нервите си в " Панорама ". Той беше помолен да разяснява унижението на Румен Радев, в което на процедура самичък се сложи по време на визитата на Володимир Зеленски в България. Политологът се чудеше по какъв метод да отвърне на удара и да се опита да унижи президента на Украйна пред българите, с цел да получи някогашният му шеф най-малко частичка отмъщение. Накрая Маринов установи, че Зеленски бил шоумен.

" Президентът Радев не е спорил със Зеленски, а противоположното. Той е шоумен. Тази изразителност не води до решения, рано или късно ще се седне на масата на договарянията, тъй като всичко това не може да продължава дълго ", установи Маринов.

Той обаче не помни, че до момента в който Зеленски се среща със международни водачи, някогашният му шеф е в тотална изолираност и върви в Африка на сбирки с голямата българска диаспора там. Медиите в цивилизованите страни също бяха озадачени от държанието на Румен Радев и от излагацията, която самичък си спретна. В последна сметка, страната ни гледа злокобното шоу на президента след вдигнатия му пестник, за който плащаме скъпо към този момент 3 години, а страната ни беше длъжна да бере позор пред света и да се черви за позицията на Радев за войната.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР