Бившият председател на парламента Ива Митева и колегата й на

...
Бившият председател на парламента Ива Митева и колегата й на
Коментари Харесай

Ива Митева и Каримански обявяват нова партия утре

Бившият ръководител на Народното събрание Ива Митева и сътрудника й на депутатските банки от Има Такъв Народ Любомир Каримански ще разгласят на следващия ден новия си политически план. 

В представянето на обединена коалиция " Заедно " ще взе участие и Юлиан Софрониев, излиза наяве от известие за идна на следващия ден конференция в Българска телеграфна агенция. 

Митева заприказва за собствен политически план в края на декември предходната година. Тя не даде безапелационен отговор дали още веднъж ще влиза в политиката, само че съобщи, че не желае гласоподавателите ѝ да останат излъгани.

" Ако нещо върша и желая да направя, е единствено поради това, тъй като не желая да остане, че съм излъгала българските гласоподаватели, които са дали своят вот за мен. Искам това, което мога, да го дам и да го създадем всички заедно(...) Не желая да бъда човек, който се е появил в политиката, с цел да вземе нещо. Единственото, което желая, е името ми да остане чисто ", сподели тогава тя. 

Председателят на 45-ото и 46-ото Народно заседание Ива Митева се разделя с партията на Слави Трифонов " ИТН ", съобщи едно от най-популярните лица на Има Такъв Народ в предходните два Народното събрание в диалог за OFFNews още през ноември. Тя сподели, че продължава напред без Има Такъв Народ.

" Проблемът е в водачеството. Трябва да се спре с този вождистки модел. Страната е в интервал на цялостен безпорядък и нещо би трябвало да се направи. Има огромна ниша и доста предпочитание - нещо би трябвало да се мисли за хората ", сподели още Ива Митева. " Никога не съм била член на " ИТН ", само че не преставам напред, да ", изясни тогава тя. 

Аз не съм от „ ИТН “ (ИТН), аз бях от гражданската квота единствено. Все отново изборите завършиха “, сподели през октомври Любомир Каримански, някогашен народен представител от Има Такъв Народ и някогашен ръководител на парламентарната бюджетна комисия. Той беше и претендентът на Има Такъв Народ за шеф на Българска народна банка.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР