Бившият председател на НС ще води листата на Пловдив –

...
Бившият председател на НС ще води листата на Пловдив –
Коментари Харесай

Пловдивският зет Никола Минчев повежда листата на ПП в града

Бившият ръководител на Народно събрание ще води листата на Пловдив – град на предварителните избори. Той заменя Кирил Петков, който този път ще се бори за вота на софиянци. Начело на Пловдив – област още веднъж ще е Росен Костурков.

Това стана ясно от гостуването на самия на Костурков в предаването " Точно през днешния ден “ на Радио Пловдив от думите на Росен Костурков. 

" За Пловдив – град заложихме на, тъй като е пловдивски шурей. Не знам кое е по-силното – там където си роден или където си шурей. Хората споделят, че от където е дамата от тама е родата “, разяснява Костурков.

Втри и трети в листата за Пловдив–град са проф. Христо Даскалов и Росен Костурков, а в Пловдив – област – Иван Христанов и Стойо Стоев, а четвърта е Гергана Данева.

" В пловдивските листи хора от Има Такъв Народ няма, само че тези които се отделиха от ще бъдат в листи в други градове “, изясни Костурков.

Явяват се сами на изборите, а не дружно с " Демократична България “, тъй като математическите калкулации са посочили, че няма да има основна разлика.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР