Бившият председател на Народното събрание - Никола Минчев, също е

...
Бившият председател на Народното събрание - Никола Минчев, също е
Коментари Харесай

И Никола Минчев се включи да помага в Карловско

Бившият ръководител на Народното събрание - Никола Минчев, също е съпричастен с потърпевшите от наводненията в Карловско. След като първата дама Десислава Радева се включи да оказва помощ на хората, същото стори и младият Минчев, а неговата фотография бързо обиколи обществените мрежи.

" Това е Никола Минчев. В последния парламент Никола Минчев беше ръководител на Народното събрание. Това е един от тримата най-значими хора в страната, конкуриращ се по значимост с президент и министър-председател. Никола Минчев беше свален от поста ръководител на Народното събрание от неофициалната коалиция сред ГЕРБ, Движение за права и свободи, Има Такъв Народ и Възраждане ", написаха консуматори във Facebook, съгласно които той не се харесва на определени хора.

" Защо не го харесват? Защото Никола може еднообразно добре да води Народното събрание в костюм, само че няма никакъв проблем и да оказва помощ в наводнените села към Пловдив, като рине с лопатата. Няма никакво значение дали е ръководител, народен представител или лидер на листа.

Тези фотоси няма да ги видите в формалната страница на Продължаваме Промяната. Единствената причина да обявявам тук е, че получих доста въпроси какво прави Политическа партия, с цел да помогне на хората. Краткият отговор е - прави, каквото би трябвало. И, да, положителното не е положително единствено когато сме го рекламирали във Facebook.

Бъдете като Никола ", написа различен жител.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР