Бившият председател на Народното събрание Ива Митева обяви, че се

...
Бившият председател на Народното събрание Ива Митева обяви, че се
Коментари Харесай

Ива Митева очаквано напусна "Има такъв народ"

Бившият ръководител на Народното събрание Ива Митева разгласи, че се разделя с " ИТН ". Митева изясни, че е изпълнила уговорката си към партията на Слави Трифонов. " Аз не съм била член на Има Такъв Народ или на друга партия, имах стихотворец ангажимент към съответни избори и го изпълних ", сподели ръководителят на 46-ото национално заседание Ива Митева в отговор на въпроса напуснала ли е партията на Слави Трифонов.
 
Запитана дали ще взе участие в последващи избори, тя бе сбита - " времето ще покаже ". " Изборите свършиха, бях поела съответен ангажимент за съответни избори, участвах с цялата си сила, играх с чест и достолепие. Аз и сътрудниците ми доказахме думите на Кристиан Таков, че " Моралът е положителното ". В ретроспекция за минали видни персони от българската история - Панайот Волов и Георги Бенковски Митева запита: " Имаме ли такива като Бенковски, Волов през днешния ден? Имаме ли духовни водачи ".
 
Относно активността на настоящия парламент тя сподели: " Странно е държанието в този интервал на парламентарните групи ". Митева напомни, че Българска социалистическа партия преди са се въздържали при разискването на машинното гласоподаване. " Избирателната интензивност няма нищо общо с хартиената бюлетина ", сподели Митева пред NovaNews.
 
Тя изясни, че изборната интензивност не се въздейства от метода на гласоподаване - с хартия или с машини. Юристката подчертава, че при машинното гласоподаване има доста по-малък брой недействителни бюлетини. Според Митова не се води задоволителна полемика за въвеждане на мандат " Чужбина " в измененията на Изборния кодекс.
 
По-рано този месец някогашният депутат Андрей Михайлов също разгласи, че напуща партията " ИТН ". Диньо Добрев, регионалният координатор на партията в Сливен, също се отдръпна. Заедно с него напуснаха и пет индивида от Нова Загора. Други отделили се са Любомир Каримански и Кирил Симеонов.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР