Бившият председател на Европейската комисия (ЕК) Жозе Мануел Барозу заяви,

...
Бившият председател на Европейската комисия (ЕК) Жозе Мануел Барозу заяви,
Коментари Харесай

Барозу: Най-вероятно Великобритания ще отложи Brexit

Бившият ръководител на Европейската комисия (ЕК) Жозе Мануел Барозу съобщи, че Англия най-вероятно ще отсрочи Brexit и няма да напусне блока през март, съобщи " Спутник ".
" Мисля, че най-вероятният сюжет е това да не се случи март тази година. Нуждаем се от още... подготовки ", сподели Барозу, представен от БГНЕС.
Тереза Мей претърпя следващо проваляне на 14 февруари, когато депутатите гласоподаваха, най-много алегорично, отменяне на настояването й към депутатите за поддръжка на преговорната тактика с Брюксел.
По-рано тя прикани депутатите от своята Консервативна партия да оставят настрани своите разлики и да се обединят, с цел да одобряват съглашението за " Brexit ".
На 26 февруари министър председателят ще направи ново изказване в Народното събрание, в случай че депутатите до тогава не одобряват съглашението за отдръпване.
Обединеното кралство ще напусне блока на 29 март, само че Камарата на общините не е одобрила новото съглашение след отхвърлянето на контрактуваното от Мей с Брюксел през януари.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР