Бившият председател на ДПС Мустафа Карадайъ най-после проговори защо подаде

...
Бившият председател на ДПС Мустафа Карадайъ най-после проговори защо подаде
Коментари Харесай

Карадайъ проговори: Искам да се извиня

Бившият ръководител на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ най-сетне проговори за какво подаде оставка като ръководител на Движение за права и свободи. Броени минути преди да стартира Централният съвет на Движението, той разгласява във фейсбук позиция с пояснение за какво напусна поста си навръх 7-и ноември. 

" Подадох оставка като ръководител на Движение за права и свободи директно преди ЦС и Наказателен кодекс,

с цел да е ясно, че аз не съм претендент за ръководител на партията за идващия мандат, да има задоволително време за сериозен спор за бъдещето на партията, както и задоволително време за подготовка на възможните претенденти за ръководител на партията ",

написа Карадайъ минути преди да стартира партийният конгрес. 

" Уважаеми господин Председател, Уважаеми членове на Централния съвет, сътрудници, скъпи членове и симпатизанти на Движение за права и свободи! Благодаря за доверието, което ми оказахте с избора ми за ръководител на Движение за права и свободи на 24 април 2016 година и на 12.12.2020 година ", написа още Карадайъ. 

Публикацията му приключва с благодарности и опрощение: 

" Благодаря на всеки един от вас за всичко, което преживяхме през този интервал. Благодаря ви за доверието! Благодаря Ви, господин Доган, за всичко! Службата за и в името на Движение за права и свободи е и привилегия, и голяма отговорност. Винаги съм се отнасял с голяма отговорност.

И на край желая да се извиня на всеки един поотделно и на ЦС като цяло, в случай че не съм покрил неговите упования като ръководител и като човек.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР