Бившият председател на ДПС Мустафа Карадайъ, който подаде оставка през

...
Бившият председател на ДПС Мустафа Карадайъ, който подаде оставка през
Коментари Харесай

Националната конференция на ДПС: Присъства и Мустафа Карадайъ

Бившият ръководител на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ, който подаде оставка през ноември 2023, пристигна на Националната конференция на придвижването. За него е отредено място до ръководителя на ПГ Делян Пеевски и зам.-председателя на Народното събрание Филиз Хюсменова, видно от разпределението на местата в залата, съобщи " Дневник ".

Откакто подаде оставка като ръководител на Движение за права и свободи, Мустафа Карадайъ не е участвал на съвещания на Народното събрание. Единствените му обществени прояви са изявления във " Facebook ", както и изявление за Българската национална телевизия.

Сред останалите посетители на събитието са зам.-председателят на ГЕРБ Даниел Митов и зам.-председателят на парламентарната група Теменужка Петкова, както и депутатът от Българска социалистическа партия Драгомир Стойнев. На първия ред измежду гостите са предстоящи президентът на Либералния интернационал Хакиме Ал Хаите, водачът на европейските либерали Греъм Уотсън и вицепрезидентът на АЛДЕ Илхан Кючюк. Присъстват и десетки посетители от Турция.

Снимка: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР