Бившият председател на британската Камара на общините , който от

...
Бившият председател на британската Камара на общините , който от
Коментари Харесай

Джон Бъркоу премина в редиците на Лейбъристката партия

Бившият ръководител на английската Камара на общините, който от 17-годишна възраст е член на Консервативната партия, провокира същински потрес с прекосяването си в редиците на лейбъристите, предава БНР. В изявление за вестник „ Обзървър “ Бъркоу разяснява, че партията на торите през днешния ден е „ реакционна, популистка, националистическа и от време на време даже ксенофобска “.

Джон Бъркоу, който се отдръпна като ръководител на Камарата на общините през 2019 година след 10 години на поста, декларира в извънредното изявление за „ Обзървър “, че през днешния ден споделя полезностите на Лейбъристката партия и вижда в нея единственият метод да бъде лишена от власт Консевративната партия. Бъркоу показва, че макар шумно поетия ангажимент от Борис Джонсън за тъждество в страната в действителност въобще не го интересуват по-малко привилегированите от него. За него също така е „ цялостен позор “ решението на правителвото да се понижи интернационалната помощ.
 Mr Order напуща Народното събрание (ВИДЕО) Mr Order напуща Народното събрание (ВИДЕО)
Днес е последният работен ден на Джон Бъркоу като ръководител на английския парламент. В прочувствено прощаване с сътрудниците си той разка...

Ето по какъв начин Бъркоу разказва Борис Джонсън: „ Той сполучливо води акции, само че е ужасяващ ръководещ. Не мисля, че той има визия за заслужено общество, предпочитание за обществена подвижност или възстановяване на ситуацията на хората, които не са имали неговия шанс в живота. Мисля, че на хората им писна от неистини, от празни лозунги, от несъблюдение на обещаното “.

От Даунинг стрийт сигурно ще отхвърлят мненията на Бъркоу като на човек, който е неприкрит последовател на оставането в Европейски Съюз и търсещ възмездие, тъй като не бе препоръчан за благородническа купа, както става нормално с пенсиониралите се ръководители, написа „ Обзървър “. Не са малко тези обаче, които считат за истина думите му, че настоящето държавно управление се отнася към Народното събрание с огромно пренебрежение като непрекъснато крие истината от депутатите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР