Бившият правосъден министър Данаил Кирилов вече не е и депутат.

...
Бившият правосъден министър Данаил Кирилов вече не е и депутат.
Коментари Харесай

Данаил Кирилов вече не е и депутат, Ангелкова се върна в Комисията по туризъм

Бившият правосъден министър Данаил Кирилов към този момент не е и народен представител. Парламентът гласоподава заявката му за овакантяване.

Със 127 гласа " за ", 3-ма " срещу " и 5 въздържали се народните представители утвърдиха оставката му като народен представител.

Така след години в Народното събрание, народен представител от ГЕРБ в три национални събрания, ръководител на Комисията по правни въпроси и министър на правораздаването, Данаил Кирилов напусна Народното събрание.

Депутатите направиха рокади и в непрекъснатите комисии на Народното събрание.

 Обявиха измененията в кабинета: И Ангелкова навън дружно с Горанов, Маринов и Караниколов Виж още

Бившият министър на туризма Николина Ангелкова бе определена за член на Комисията по туризъм. Тя бе единият от отстранените от премиера Бойко Борисов министри по време на митингите с искане за оставка на държавното управление.

Така Ангелкова се връща в ресора си като член на Комисията по туризъм.

" За " гласоподаваха 119 депутати, " срещу " бяха 2, въздържаха се 7.

Депутатът от ГЕРБ Пламен Манушев стана ръководител на Комисията по външна политика на подалата оставка като народен представител от ГЕРБ Джема Грозданова.

Също на нейно място като непрекъснат представител на България в ПАСЕ бе определен и някогашният началник на Народното събрание Димитър Главчев, гласуването бе съпроводено с ръкопляскания.

Депутатът от Движение за права и свободи Йордан Цонев пък бе определен за предсeдатeл на краткотрайната комисия , основана във връзка придобиването от " Българска банка за развиване " АД на 28 265 200 акции от капитала на " Първа капиталова банка ". Като неин член бе определен и Пламен Манушев от ГЕРБ.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР