Бившият посланик на САЩ в България Джеймс Уорлик напуска Държавния

...
Бившият посланик на САЩ в България Джеймс Уорлик напуска Държавния
Коментари Харесай

Бившият посланик на САЩ у нас Уорлик започва работа в руска фирма

Бившият дипломат на Съединени американски щати в България Джеймс Уорлик напуща Държавния департамент, с цел да стартира работа в съветска компания. Това заяви дипломатът в профила си в Туитър.

Уорлик е съпредседател на така наречен Минска група в посредническите договаряния сред Азербайджан и Армения за Нагорни Карабах, само че ще подаде оставка на 31 декември.

От идната година той към този момент ще работи за една от най-големите съветски юридически адвокатски фирми - "Егоров, Пугинский, Афанасиев и сътрудници ".

Той ще дава отговор за работата с американските и интернационалните клиенти, развиването на стратегическите връзки и по въпросите на законодателството и държавната политика.
Джеймс Уорлик ще работи за съветската компания след повече от 30 години работа в Държавния департамент на Съединени американски щати. В България посланическият му мандат бе от началото на 2010 година до 2012 година

Преди да пристигна у нас Уорлик е бил общоприет консул на Съединени американски щати в Москва.

През 1993 година Дмитрий Афанасиев, който преди този момент е работил няколко години в Съединени американски щати, се причислява към Николай Егоров и Борис Пугински. Егоров е бил състудент на Владимир Путин в юридическия факултет на Ленинградския университет. Той оглавява офиса в Петербург, Пугински в Москва, Афанасиев открива филиал във Филаделфия, оповестява Уикипедия.

Кантората се развива интензивно. Към 2006 година в нея работят близо 100 души с годишна облага 24 милиона $, отбелязва "24 часа ".
Фирмата има офиси и във Вашингтон, Киев, Лондон. В класациите за Европа обичайно се подрежда измежду първите юридически адвокатски фирми по брой на чиновниците и по размера на облагата.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР