Бившият полузащитник на ЦСКА - Рубен Пинто даде обширно интервю

...
Бившият полузащитник на ЦСКА - Рубен Пинто даде обширно интервю
Коментари Харесай

Рубен Пинто си спомня с усмивка за своя престой в ЦСКА

Бившият полузащитник на ЦСКА - Рубен Пинто даде обстойно изявление в родината си Португалия, като се върна и към 4-годишния си престой на " Българска войска ". В момента халфът е част от унгарския МОЛ Фехервар, само че лекува травма в ахилеса.

" Първоначално се притеснявах от вероятно прекосяване в ЦСКА. Но по-късно приказвах с Давид Симао, който към този момент беше там. Той ми изясни, че изискванията не са най-хубавите, само че клубът е доста огромен и се развива, а почитателите са невероятни.

Заплатата беше доста по-висока, в сравнение с тази, която взимах в Португалия и взех решение да опитам. ЦСКА ми даде всички условия, незабавно ми откриха дом, имаше човек, който да ме кара на тренировките.

Обичах нашите почитатели. Те са най-хубавите, пред които в миналото съм играл. Подкрепяха ни на всички места. Имахме мач във Варна, който се намира на 6 часа от София, и за последователите ни имаше отредени сред 1000 и 1500 билета. Дойдоха обаче доста повече и много хора останаха отвън стадиона. Лично аз в никакъв случай не съм имал проблеми с почитателите. Но България е страна, където расизмът е постоянно срещан. Имах съотборник, който се сблъскваше с сходни проблеми, когато не играехме добре. Той се трансформира в цел на расистите ", споделя Пинто.
 ЦСКА записа юбилейна победа в елита на българския футбол
ЦСКА записа юбилейна победа в елита на българския футбол

Те е под №1300
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР