Бившият полузащитник на Рома Исмаил М'Айдат бе арестуван за серия

...
Бившият полузащитник на Рома Исмаил М'Айдат бе арестуван за серия
Коментари Харесай

Арестуваха бивш талант на Рома

Бившият полузащитник на Рома Исмаил М'Айдат бе задържан за серия от въоръжени грабежи в Белгия, осведомиха италианските медии. 22-годишният марокански национал, роден в Холандия, бе считан за огромен гений и експерти му предричаха блестящо бъдеще.

В кариерата си с изключение на за Рома, той е играл още за Бреша, Асколи и Виченца в Италия, с къси интервали в Португалия и Англия с Кристъл Палас.

През предишното лято М'Айдат бе преотстъпен на белгийския Вестерло, където очевидно се свързал с несъответствуващи хора и кариерата му потегли внезапно надолу.

През януари М'Айдат бе уволнен дисциплинарно от Вестерло, а договорът му с Рома бе преустановен, като повода не бе обявена публично, само че тази седмица истината излезе нескрито, откакто полицията го арестува за серия въоръжени грабежи в Белгия.

Не за първи път мароканецът демонстрира неприятния си темперамент. На 12 години той е изхвърлен от школата на Твенте, само че по-късно показва гения си, който му печели трансфер от Бреша в Рома през януари 2016 година за 3 милиона евро.

Мароканецът има по-малък брат - 7-годишния Рашад, който неотдавна стартира тренировки в школата на Ювентус и всички в Италия се надяват момчето да не повтаря грешките на по-големия си брат.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР