Бившият полузащитник на Манчестър Юнайтед Джеси Лингард е бил предложен“

...
Бившият полузащитник на Манчестър Юнайтед Джеси Лингард е бил предложен“
Коментари Харесай

Следващият ход на Джеси Лингард е застрашен от Brexit, тъй като чакането на бившата звезда на Манчестър Юнайтед продължава

Бившият полузащитник на Манчестър Юнайтед Джеси Лингард е бил „ препоръчан “ на няколко клуба от Лига 1 – само че евентуален ход може да бъде провален по разпоредбите за Брекзит.

Лингард е свободен сътрудник, откогато напусна Нотингам Форест в края на предишния сезон. Английският национал, който се причисли към алените след напускането си от Юнайтед през юли 2022 година, записа 20 мача и означи два гола по време на престоя си на The City Ground.

31-годишният състезател се причисли към Ал-Етифак на Стивън Джерард за едномесечна подготовка през септември. Облеклото на Saudi Pro League обаче не можа да му предложи контракт. Ал-Етифак доближи оптималния брой несаудитски играчи в тима си, като Джордан Хендерсън, Демарай Грей и Джорджинио Вайналдум бяха измежду тези, които се причислиха към основания в Дамам клуб през лятото.

Оттогава се популяризира прекосяване към Лига 1 за Лингард, като Лил е един от трите клуба, на които е бил препоръчан, съгласно Foot Mercato. Въпреки това, като ан...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР