Бившият полузащитник на Левски – благоевградчанинът Борислав Цонев, даде пространно

...
Бившият полузащитник на Левски – благоевградчанинът Борислав Цонев, даде пространно
Коментари Харесай

Благоевградчанинът Б. Цонев: Бях принуден да напусна Левски, няма нищо общо с финансовата част

Бившият полузащитник на Левски – благоевградчанинът Борислав Цонев, даде просторно изявление за предаването „ Домът на футбола “ по Diema sport, в което приказва за усещанията си от настоящия тим на „ сините “, особеностите на футбола в Китай, неговото овакантяване на „ Герена “, брат му Радослав и доста други.

“Денят ми минава обикновено – като на футболист. Има видеоразбори, обяд наложителен. Това е, вечер сме свободни. Доволен съм от първите месеци в Китай. Имаме разнообразни култури и националности, всички приказват британски, прелестно е “.

„ Първите 4-5 тима в действителност имат доста мощни тимове, играе се и друг жанр. Китайците не са готови тактически. Физически са добре, доста даже “.

„ Отборът на Левски го следя, доколкото е допустимо. 5 часа разлика си е много. Феновете могат да са удовлетворени от възхода и представянето на тима. Показват, че могат да се борят. Първенството не се взема решение единствено на терена. Надявам се Левски да стане първенец в конкуренцията на Лудогорец. Аз съм доста признателен на почитателите и на всички. Исках да съм част от тима, който подвигна купата, само че може би по-нататък ще се случи. През последните ми месеци не бях оценен “.

„ Със сигурност хората четат това, което им се даде от медиите. Бях заставен да отида в Черноморец Одеса, аз не желаех този тим, може да питате всеки. Ние с брат ми имаме достолепие и когато не оценят качествата ни – ставаме и си тръгваме. Няма нищо общо с финансовата част, в Одеса бяха повече пари, няма нищо правилно в написаното “.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР