Бившият полузащитник на Барселона Ален Халилович сподели, че все още

...
Бившият полузащитник на Барселона Ален Халилович сподели, че все още
Коментари Харесай

Позабравен талант от Барса: Още мога да съм като Модрич

Бившият полузащитник на Барселона Ален Халилович показа, че към момента може да бъде директния правоприемник на именития си съотечественик Лука Модрич на международната сцена на футбола.

Халилович беше притеглен в Барселона през 2014-та година като един от най-големите гении в света, само че кариерата му от този момент е в застой. През 2016-та година той мина против 5 милиона в немския Хамбургер, преди през 2018 като свободен сътрудник да дебаркира при италианския Милан.

В момента халфът е чартърен в холандския Хееренвеен, а за него персонално задачата е най-накрая да се наложи в даден тим и да покаже на какво е кадърен.

"Хееренвеен направиха всичко допустимо, с цел да ме привлекат, за което съм признателен. Холандското състезание ми подхожда и имам за цел да стана един от най-хубавите играчи в лигата, както и в цяла Европа ", показа Халилович.

"В Милан бяха разочаровани от престоя ми в Стандард Лиеж и по тази причина взеха решение да ме пратят тук. Все още персонално аз имам възприятието, че мога да доближи равнището на Лука Модрич ", приключи със самоуверено предсказване хърватинът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР