Бившият плувец от Университета на Кентъки Райли Гейнс държи силно

...
Бившият плувец от Университета на Кентъки Райли Гейнс държи силно
Коментари Харесай

Райли Гейнс заклейми NCAA като „страхливци“ заради политиките за трансатлетите на фона на призиви за промяна: „Обезсърчително“

Бившият плувец от Университета на Кентъки Райли Гейнс държи мощно на рецензиите си към NCAA към нейните водачи ' отвращение да се среща със спортистки, които споделят, че са били неподходящо наранени от политиките, позволяващи на транссексуални спортисти да се състезават в женските спортове, както и за възприемането на по-пасивен метод към казуса, в сравнение с тя счита, че е от значително значение.

" През 2010 година те вкараха обща политика за всички спортове. [Казаха, че след] 12 месеца на ХЗТ хормонозаместителна терапия, можете да се състезавате в категорията, която подхожда на вашата полова еднаквост. Сега, това, което NCAA прави, е те са в метод на поетапно унищожаване. По създание те не желаят да имат нищо общо с политиката, което демонстрира какъв брой страхливи са в реалност “, сподели Гейнс пред съ-водещия на „ Fox & Friends Weekend “ Уил Кейн в неделя.

Райли Гейнс разиска писмото с искане и петицията, които съобщи на организа...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР