Бившият пилот във Формула 1 Фелипе Маса прогнозира, че успехите

...
Бившият пилот във Формула 1 Фелипе Маса прогнозира, че успехите
Коментари Харесай

Маса: Макс е като робот, Люис е като Шуми и Сена

Бившият водач във Формула 1 Фелипе Маса предвижда, че триумфите на Макс Верстапен занапред стартират и съгласно него актуалният международен първенец може да завоюва няколко следващи международни трофеи.

„ За мен Макс е любимецът за купата – изясни бразилецът. – Това, което той и Ред Бул демонстрираха от началото на сезона е впечатляващо. Макс е международният първенец в последните 2 години и не виждам причина той да не вземе и трета поредна купа. И даже повече, Макс може да завоюва четири, пет или шест следващи международни трофеи. Той не прави неточности, кара като робот и след двете си трофеи е станал още по-добър. ”

Маса разяснява и представянето на Люис Хамилтън и Мерцедес, като не спести похвалите си и за 7-кратния международен първенец.
 Хорнър: Даваме еднакъв късмет на Верстапен и Перес Хорнър: Даваме еднакъв късмет на Верстапен и Перес
„ Ще е неточност да отпишем Люис от огромната борба – изясни Маса. – Заедно с Михаел Шумахер и Айртон Сена, Люис е най-хубавият водач, състезавал се във Формула 1. Той има голям опит и страховит нюх на пистата. Люис може още веднъж да завоюва международната купа, само че за това ще му би трябвало конкурентен автомобил, а сега той не разполага с подобен. ”
 В Ред Бул няма място за Хамилтън В Ред Бул няма място за Хамилтън
Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР