Бившият пилот от Формула 1 – Ралф Шумахер смята, че

...
Бившият пилот от Формула 1 – Ралф Шумахер смята, че
Коментари Харесай

Шумахер: Фетел е пътник, ако не започне да доминира над Льоклер

Бившият водач от Формула 1 – Ралф Шумахер счита, че бъдещето на неговия съотечественик Себастиан Фетел във Ферари е заложено на карта. Според брата на великия Михаел Шумахер „ скудерията” ще освободи четирикратния международен първенец, в случай че представянето му не се усъвършенства фрапантно в оставащите 7 старта за 2019 година.

В момента 32-годишния немец е на мушката за всички италиански медии, които са във екстаз от неговия съотборник Шарл Льоклер. 21-годишният монегаск донесе 2 следващи победи след края на лятната пауза – в Белгия и още по-важното в Италия, където „ черните кончета” прекъснаха 9-годишна суша.

Заради последната Льоклер даже изпревари Фетел в генералното класиране – 182 против 169 точки, а грешките, които се трансфораха в всекидневие за германеца, в действителност подложиха на подозрение неговите качества. На „ Монца” опитният играч още веднъж отнесе доста рецензии поради метода, по който самичък опропасти надпреварата си след обикновена неточност и небезопасно завръщане на трасето.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР