Бившият пилот от Формула 1 Дейвид Култард си пожела 2018-а

...
Бившият пилот от Формула 1 Дейвид Култард си пожела 2018-а
Коментари Харесай

Култард: Ще е най-добре за Ф1 Хамилтън да не стане шампион

Бившият водач от Формула 1 Дейвид Култард си пожела 2018-а година да донесе международен първенец друг от Люис Хамилтън. Според шотландеца това ще е най-хубавото развиване в името на спорта.

Откровени слова от Хамилтън: Мерцедес изгуби пътя

През отминалите 4 години Мерцедес тотално господства в шампиооната и разумно с изключение на 4-те трофеи при конструкторите взе и 4 при водачите – 3 на Хамилтън и 1 на отдръпналия се към този момент Нико Розберг. Тази доминация пристигна след различен 4-годишен интервал на еднопосочна тирания, в който Ред Бул и Себастиан Фетел съвсем нямаха конкуренция.

За първи път в историята на Ф1 на пистата се състезават двама четирикратни първенци в лицето на Хамилтън и Фетел. В тази връзка Култард сервира и своята теза. „ Ще бъде за положителното на Формула 1, в случай че Ферари съумее да се оправи и – кой знае – Рен може да излезе с ъпгрейд, който да вкара за непрекъснато Ред Бул в борбата, тъй като те имат страхотна кола”, разяснява шотландецът.

Не пропускай през днешния ден първата (12 часа българско време) и втората (16 часа) свободни тренировки преди Гран При на Бахрейн – директно по DIEMA SPORT и онлайн на GONG PLAY и PLAY DIEMA XTRA!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР