Бившият пилот от Формула 1 Дейвид Култард изнесе изключително притеснителна

...
Бившият пилот от Формула 1 Дейвид Култард изнесе изключително притеснителна
Коментари Харесай

Казаха какво е истинското състояние на Михаел Шумахер

Бившият водач от Формула 1 Дейвид Култард изнесе извънредно притеснителна вест за положението на седемкратния международен първенец Михаел Шумахер. Както е известно, към този момент седем години доста малко се знае за ситуацията на германеца, който пострада тежко след рухване на ски писта.

" Познавам добре Шумахер. Дълги години се състезавахме дружно. Посещавали сме доста празненства, на които установихме, че имаме доста общи ползи. За него, а и за мен, фамилията е всичко. Възхищавах се на метода, по който със брачната половинка му Корина отгледаха децата си ", съобщи британецът, който има 13 победи за 15 години във Формула 1.

" Запознат съм с актуалното му положение. Всички се надяваме, че Михаел ще се възвърне. Нещата са такива, каквито са. Трябва на всички да е ясно, че новините не са положителни и ситуацията е доста тежко “, разяснява Култард пред Stats Perform News.

Бившият водач на Уилямс, Макларън и Ред Бул взе отношение и по тематиката за непрекъснатите съпоставения на Шумахер с Люис Хамилтън. Наскоро Хамилтън се изравни с германеца по извоювани международни трофеи – по седем.

" За мен няма подозрение, че в случай че Михаел се състезаваше през днешния ден с формата от най-хубавите си години, щеше да гледа на Хамилтън като на един равносилен съперник. Шумахер беше необикновен, в този момент Люис е необикновен. Самият метод, по който стигна до успеха в Истанбул, беше доказателство за това. Да стартираш шести в сложните условия и най-после да спечелиш със сериозен задатък, това не е по силите на всеки водач във Формула 1.

Нека всички схванат простата истина, че Хамилтън освен един от най-хубавите водачи от своето потомство, той е един от най-хубавите в историята на спорта ", приключи Дейвид Култард.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР