Бившият пилот на Ferrari Михаел Шумахер вероятно е във вегетативно

...
Бившият пилот на Ferrari Михаел Шумахер вероятно е във вегетативно
Коментари Харесай

Нови ексклузивни разкрития за Михаел Шумахер

Бившият водач на Ferrari Михаел Шумахер евентуално е във вегетативно положение и шансът да се възвърне изцяло е дребен. Това мнение изрази известният неврохирург Ерих Риедерер. Той посочи, че легендата на Формула 1 прави дребни крачки с непозната помощ, което е нещо ново от досегашните информации, които се показваха в общественото пространство през последните години.

Седемкратният международен първенец получи ужасяваща контузия на главата по време на ски случай през 2013 година на почивка в Мерибел, Френските Алпи и от този момент насам фамилията му се грижи за него в дома им край Женевското езеро, откакто прекара шестмесечна кома в болница.

Миналата седмица някогашният шеф на Ferrari Жан Тод, който е един от дребното хора, които имат достъп до Шуми, показа, че 51-годишният немец продължава да се бори.

Това вдъхна вяра измежду милионите фенове на Михаел, само че Риедерер, който не е обвързван персонално със случая на огромния първенец, изрече мрачна прогноза.

„ Мисля че е във вегетативно положение, което значи, че е безсънен, само че не реагира. Диша, сърцето му бие, евентуално става и прави дребни крачки благодарение на различен, само че не повече. Смятам че това е максимумът за него. Има ли някакъв късмет да го забележим подобен какъвто беше преди случая? Не мисля “, съобщи експертът в документален филм по френската телевизия „ TMC”.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР