Бившият пиар на Десислава Иванчева - Петър Кърджилов, намери начин

...
Бившият пиар на Десислава Иванчева - Петър Кърджилов, намери начин
Коментари Харесай

Близкият до Иванчева Петър Кърджилов нападна пенсионерка на Орлов мост

Бившият пиар на Десислава Иванчева - Петър Кърджилов, откри метод да попадне в медийния обектив. Кърджилов атакува стара жена на " Орлов мост " онлайн в ефира на, до момента в който самият той се беше наредил в групичката протестиращи на кръстовището на булевардите " Цариградско шосе " и бул. " Евлоги и Христо Георгеви ".

Грозната сцена се разигра по време онлайн включване, когато пенсионерката даваше изявление за малкия екран и изрази недоволството си от блокирането на София.

" Първо те са нелегитимни, те нямат позволение, аз също съм гражданка ", възмущаваше се старата жена във връзка блокадите из центъра на столицата, а в този момент Кърджилов се приближи с чаша за кафе, цялостна с вода, и я лисна в лицето й.

Пенсионерката се отбрани с удар с бастуна, а Кърджилов беше арестуван. Тогава Кърджилов, облечен в жълта жилетка, се разкрещя лудо и лисна чашата си с кафе в лицето на дамата и се опита да й отнеме бастуна. 

Протестиращият пиар на Иванчева се издразни, че пенсионерката е последовател на ръководещите и държавното управление.

 Петър Кърджилов арест БГНЕС
След нападението самата потърпевша с отвращение се обърна към медите: " Вижте лицата на митинга! ".

Кърджилов е непосредствен сподвижник на някогашната кметица на " Младост " - Иванчева, която е наказана на първа инстанция за приемане на рушвет. Той беше пиар на община " Младост " по време на мандата на Иванчева и продължава да се грижи за нейния имидж.
 Петър Кърджилов арест БГНЕС

 Петър Кърджилов арест БГНЕС
Кърджилов беше арестуван от органите на реда на място и спретнат в полицейския бус.
 Петър Кърджилов арест БГНЕС

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР