Бившият партньор на учител педофил, на когото бе забранен доживотният

...
Бившият партньор на учител педофил, на когото бе забранен доживотният
Коментари Харесай

Бившият учител педофил Kandice Barber говори, след като й беше забранено за секс с ученик

Бившият сътрудник на преподавател педофил, на който бе неразрешен доживотният достъп до класната стая, откакто бе вкаран в пандиза, споделя, че възбраната й е „ не повече от това, което заслужава ”.

Кандис Барбър, която в този момент е на 38 години, беше наказана на шест години и два месеца затвор през 2021 година, откакто беше наказана за подкастряне на 15-годишен и секс с него на равнища. Вчера Агенцията за контролиране на преподаването й издаде доживотна възбрана, защото взеха решение, че преследването й на младо момче е демонстрирало „ безчувствено и егоистично неуважение към благосъстоянието на нейния възпитаник “ и „ обществеността с право би била ужасена от нейното държание “.

Поведението на Барбър излезе нескрито, когато фотография до кръста, която тя изпрати на жертвата си, беше забелязана от толкоз доста хора, че се озова на бюрото на шефа. Учителката по доставки от Уендовър, Бъкингамшър, даже заплаши жертвата си, че ще го „ смъкна “, в случай че каже на шефовете й какво се случва. Съдията по делото упрекна май...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР