Бившият парламентарен шеф Никола Минчев ще е водача на листата

...
Бившият парламентарен шеф Никола Минчев ще е водача на листата
Коментари Харесай

ПП официално: Никола Минчев повежда евролистата

Бившият парламентарен началник Никола Минчев ще е лидера на листата на " Продължаваме промяната " за европейските избори. Това е решил Изпълнителният съвет на партията единомислещо, оповестиха от Политическа партия.

„ Ние имаме вяра, че лидер на листата за европейските избори би трябвало да бъде индивидът, който най-добре ще съставлява България в Европа. Никола беше сполучлив ръководител на Народното събрание, и сме уверени, че от тази позиция и опит той няма да бъде просто един от 700 евродепутати, а ще е мощен български глас в европейската политика ", съобщи съпредседателят на Политическа партия Асен Василев, представен от пресцентъра си.

" Продължаваме Промяната " ще стартира диалози за общо явяване на евровота с " Демократична България ". Единството в демократичната общественост е значимо, с цел да имаме мощен глас в Европа, обясниха от партията на Кирил Петков и Асен Василев.

Заседанието на партийното управление е определило водещите тематики, които Политическа партия ще пази в европейския парламент и които се основават на четири съществени национални целта:

- Европейски приходи в Европейска България;

- Промяна в метода към миграцията в Европа;

- Силна стопанска система в чиста природа;

- Защитена България със мощна войска.

„ Европа не може да бъде международен снабдител на обществени услуги за сметка на сигурността и благоденствието на своите лични жители. Напротив, ние би трябвало да се стремим да притеглим единствено хора, които са подготвени да се интегрират в европейското общество и да способстват за общото богатство ", сподели ръководителят на парламентарната група и съпредседател на Политическа партия Кирил Петков.

Никола Минчев трябваше да е стане отново ръководител на Народното събрание при ротацията през март сред ПП-ДБ и ГЕР

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР