Бившият омбудсман и ексдепутат от БСП Мая Манолова обяви, че

...
Бившият омбудсман и ексдепутат от БСП Мая Манолова обяви, че
Коментари Харесай

Манолова призна, че се готви нов политически проект с нейно участие

Бившият омбудсман и ексдепутат от Българска социалистическа партия Мая Манолова разгласи, че се приготвя нов политически план с нейно присъединяване.

" Има потребност от нов, огромен, огромен, обществен план, който да отбрани хората в изискванията на икономическа и обществена рецесия ", сподели Манолова пред бТВ.

От дни импровизирано се приказва, че Манолова и бъдещи отцепници от Българска социалистическа партия ще основат нова политическа групировка. Медийни изявления свързаха с този развой и президента Румен Радев, само че по информация на Medipaool той няма да е директно забъркан в новия план.

" Водят се диалози сега, в този план ще се включат разнообразни организации. Ако ме питате дали " Изправи се.БГ " ще са част то него - да ще бъде, само че не аз ще бъда лицето на този план. Търси се доста необятно обединяване ", добави тя и по този начин призна, че фактически ще има нова партия.

По информация на Mediapool фактически нито Манолова, нито възможните отцепници от Българска социалистическа партия ще са лицата на новата партия. Медийни изявления спрегнаха като водач на бъдещата групировка някогашния длъжностен вицепремиер Атанас Пеканов, само че той отхвърли да има желание да се включва в политиката. По информация на Mediapool Пеканов въпреки всичко е изразил подготвеност да оказва помощ на плана като анализатор и консултант, само че не и като директен участник в него.

На въпрос дали към тази групировка се чака да се включат членове на Българска социалистическа партия, които да изоставен партията, Манолова отговори: " Вижте, вътрешнопартийните процеси в Българска социалистическа партия не са източник и мотор на тези процеси. Факт е, че партията на Нинова не извършва ролята си да пази работещите хора, пенсионерите и уязвимите ".

Въпреки думите ѝ се чака в бъдещия план да има и хора, които сега са част от Българска социалистическа партия.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР