Бившият образователен министър Даниел Вълчев заяви пред бТВ следното: Не

...
Бившият образователен министър Даниел Вълчев заяви пред бТВ следното: Не
Коментари Харесай

Даниел Вълчев: Борисв е перфектният сумест: има маса, техника и характер

Бившият учебен министър Даниел Вълчев съобщи пред бТВ следното: " Не съм сюрпризиран от резултата от изборите. ГЕРБ губи двигателна сила, само че в партийното пространство няма политик от мащаба на Борисов. В сумото е по този начин - би трябвало да имаш техника, маса и темперамент, той ги има и трите и никой не излиза против него с сходни качества ", сподели Вълчев. 
Той добави, че в България изборите към момента се вършат с следен избор, с неточности при машинното гласоподаване, не са изчистени изборните описи. 
" Не говорихме за Европейски Съюз и за неговото бъдеще, а организирахме изборите като човекк, взрял се в пъпа си и си вади мъхчета оттова и прави заключения за света. 
Българска социалистическа партия имат си таван, имат си вътрешни битки, които им попречиха. Не може да се опиташ да махнеш от листите Станишев, в случай, че той е началник на европейските социалисти ", сподели още Вълчев. Той добави още в юридическия факултет на Софийски университет са взели решение приключили право да поставят " Клетва на посветилите се на правото " в пленарната зала на Народното събрание, която няма институционален, а алегоричен темперамент. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР