Бившият областен управител на Варна и кандидат-депутат от ПП счупи

...
Бившият областен управител на Варна и кандидат-депутат от ПП счупи
Коментари Харесай

Кандидат-депутат от ПП без стотинка доход за пет години, но със седем фирми

Бившият регионален шеф на Варна и кандидат-депутат от Политическа партия счупи върхове по спестовност. Според инспекция от Национална агенция за приходите, Благомир Коцев в продължение на пет години не е заявил нито стотинка приходи, оповестява уеб сайтът afera.bg.

В интервала 2017 -2021 година Благомир Коцев, съгласно инспекция на Национална агенция за приходите по чл.73 от ЗДДФЛ, се оказва, че не е получавал никакви приходи. Преди да поеме регионален шеф на Варна, назначен от Кирил Петков и държавното управление му, Коцев има присъединяване в седем компании. След това трансферира всичко на сестра си.

За приемане на допуск до класифицирана информация, който му е бил отхвърлен, кандидат-депутатът от Политическа партия изяснява, че не е имал никакви приходи за въпросния интервал, като „ майка ми и татко ми ме устоят “.  

Докато Благомир Коцев не е получил за пет години нито стотинка приход отникъде, той и фамилията му заплащат обвързване към банка от 320 000 лева, когато станаха ясни отговорностите към банката им.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР