Бившият областен управител, Благомир Коцев е кандидатът за кмет на

...
Бившият областен управител, Благомир Коцев е кандидатът за кмет на
Коментари Харесай

Благомир Коцев измести Стела Николова като кандидат кмет на ПП-ДБ за Варна

Бившият регионален шеф, Благомир Коцев е претендентът за кмет на ПП-ДБ във Варна. Това разгласи самия той рано тази заран, в обществените мрежи.

Така стана ясно, че Коцев е изместил Стела Николова като вид за претендент кмет.

Това бе и мотив в утринния блок на БТВ Златимир Йочев да попита Даниел Лорер за какво Николова не е претендент кмет на ПП-ДБ в случай, че тя е изнесла най-големите борби със статуквото в последните години.

Лорер отговори, че това е решение на структурите, само че не разкри детайлности " от кухнята ".

Ето какво написа Коцев:

Благомир Коцев написа: 

" Днес нашето обединяване “Продължаваме Промяната - Демократична България " (ПП-ДБ) ме издигна за кандидат-кмет на Варна.

В последните години работя с доста обич и внимание в интерес на града ни и одобрявам тази номинация с голямо почитание.

Приемам я, знаейки, че до нея се стигна след значително диалози, които взеха поради всички отзиви в обединението.

Още като регионален шеф имах смели проекти за нашия град. За страдание законът дава лимитирани благоприятни условия на регионалния шеф да прави усъвършенствания в благосъстоянието на жителите и да осъществя планове за развиването на града.

Въпреки това не се поколебах да спра автомобилния трафик на крайбрежната алея – фантазия на всеки варненец от десетилетия насам.

Не се стопирах и пред отпора на общинската администрация, която злоупотребяваше с постовете си за лична полза.

Знам, че с цел да продължим да градим една уредена и съвременна Варна, в която да се усещаме почтени жители, Община Варна се нуждае от нов градоначалник.

В продължение на месеци с моя екип от експерти подготвяхме тактика за развиването на Варна. Тя касае всички значими ресори от публичния и стопански живот на града и има упоритостта да сложи ново начало за всички нас, без корпоративни зависимости, без скрити сделки и без безконтролно политическо държание. Обещавам да ви срещна с нея напълно скоро.

Междувременно си поисквам моят първороден наследник Никола да живее в хубав град, с който да се гордее. Искам той да знае, че предходното потомство е дало всичко от себе си, с цел да му завещае същинска " морска столица “, а не една празна метафора от отминала ера.

Убеден съм, че ще бъда друг кмет от това, което е виждала Варна до момента. Кмет, който няма да се опасява да върви по улиците, да се ръкува с жителите и да слуша техните проблеми.

Идва време на обновяване – освен на фасадите на постройките, само че и на стандартите на другарство. Варна може да избере нова посока и всичко, което желаеме за нея, най-сетне да стартира да се случва.

Скъпи съграждани, чакам вашата поддръжка за моята кандидатура, тъй като съм решен да работя за богатството на Варна! "

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР