Бившият номер 3 в света Доминик Тийм няма да се

...
Бившият номер 3 в света Доминик Тийм няма да се
Коментари Харесай

Доминик Тийм не се нуждае от операция на китката

Бившият номер 3 в света Доминик Тийм няма да се нуждае от интервенция на китката за травмата, която приключи прибързано сезона му. Това заяви австриецът в обществените мрежи, откакто се подложи на проучвания.

" Днес беше значим ден. Бях в Белгия, с цел да решим дали ще би трябвало да си оперирам китката или не. Новините са доста положителни. Няма да се нуждая от интервенция, нещата наподобяват добре и постоянни. През идната седмица би трябвало да подсиля китката си и да стартира да се приготвям последователно за завръщане на корта. Отдавна не съм държал ракета в ръка и това ми липсва. Големи благодарности на всички почитатели, които ме поддържат през дългите месеци ".

Австриецът завоюва първа купа от Големия шлем на Ю Ес Оупън 2020, само че през този сезон бе преследван от травми и изигра едвам 18 мача, от които завоюва девет, а най-хубавият му резултат бе полуфинал на Мастърса в Мадрид. Тийм пропусна Уимбълдън, Олимпиадата в Токио и Откритото състезание на Съединени американски щати поради казуса с китката.
 Вики Томова отпадна от квалификациите за Индиън Уелс поради травма
Вики Томова отпадна от квалификациите за Индиън Уелс поради травма

Българката се отхвърли след 3:6 и 0:4
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР