Бившият номер 1 в тениса Анди Мъри се завърна на

...
Бившият номер 1 в тениса Анди Мъри се завърна на
Коментари Харесай

На AO подкрепиха Мъри със "SIUU" на CR7, Анди се ядоса: Изключително дразнещо

Бившият номер 1 в тениса Анди Мъри се завърна на за първи път от 2019 година насам и завоюва против Николоз Басилашвили в същински петсетов трилър, приключил с 6:1, 3:6, 6:4, 6:7 (5), 6:4. Битката продължи съвсем 4 часа (3 часа и 55 минути).
Феновете на корта отпразнуваха успеха му с... марковото " SIUU ", което е запазена марка на футболната мегазвезда . Както е известно, португалецът отпразнува по този метод попаденията си от години насам и мнозина го копират.
Оказва се обаче, че това надалеч не се е харесало на Анди Мъри. След дуела той призна, че го е чувал и по време на подготвителния си развой, като в началото считал, че го освиркват, само че по-късно се усетил, че по този метод Роналдо чества головете си.

" Първоначално си помислих, че ме освиркват, тъй като имаше хора, които го правеха и на тренировките ми през вчерашния ден. Нямах визия за какво. Но след още няколко пъти се замислих и си споделих: " Не, те вършат друго, мисля, че е това " SIUU " или каквото там прави Роналдо, когато вкара ". И да, това беше извънредно дразнещо " - призна Мъри след успеха.
Явно този метод на отпразнуване е много известен все още в Австралия, защото представителят на домакините Ник Кирьос отпразнува своята победа на старта на Australian Open точно със " SIUU " (можете да видите във второто видео под материала).
Австралийският тенисист по традиция се погрижи на почитателите да не им е скучно с .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР