Бившият номер 1 в световната ранглиста по тенис Анди Мъри

...
Бившият номер 1 в световната ранглиста по тенис Анди Мъри
Коментари Харесай

Анди Мъри каза сбогом на Откритото първенство на Австралия

 Григор Димитров с прочувствено обръщение към Анди Мъри  Тежък удар за тениса - Анди Мъри приключва кариерата си (видео)
Бившият номер 1 в международната класация по тенис Анди Мъри се сбогува с шампионата от Големия шлем - Открито състезание на Австралия.

Шотландецът завърши присъединяване си в Мелбърн след извънреден петсетов мач против Роберто Баутиста Агут. Испанецът завоюва след 6:4, 6:4, 6:7, 6:7, 6:2.

Мъри бе изпратен уместно от локалната аудитория. Преди началото на шампионата британецът разгласи, че това най-вероятно е последното му присъединяване в Мелбърн, защото той има намерение да спре с професионалния тенис.



" Дадох всичко от себе си, само че това не беше моята вечер. Не съм сигурен, че ще устоя на болката за няколко месеца и има късмет Australian Open да бъде последният шампионат в моята кариера.

Това, което мога да направя, е да се оперирирам, само че с цел да пребивавам малко по-леко в естествения живот. Дори когато върша обикновени неща, като да вземем за пример да се обличам, изпитвам болежка ", сподели Мъри.

Все още не е до дъно ясно дали шотландецът изигра последния мач в кариерата си, защото той призна, че се надява да се отдръпна на " Уимбълдън ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР