Бившият номер 1 в света Рори Макилрой е близо до

...
Бившият номер 1 в света Рори Макилрой е близо до
Коментари Харесай

Макилрой и Ховланд водачи преди последния ден на The Open

Бившият номер 1 в света Рори Макилрой е покрай пета мейджър купа в кариерата си, откакто приключи третия ден на 150-то издание на The Open Championship в Сейнт Андрюс, Шотландия преди всичко. Северноирландецът дели водачеството с Виктор Ховланд от Норвегия, като двамата имат резултат от 16 удара под пара.

Съотборниците в Райдър къп имат цели четири удара преднина преди преследвачите Камерън Смит (Австралия) и Камерън Йънг (САЩ). С дребен късмет за купата към момента са американците Скоти Шефлър (-11) и Дъстин Джонсън (-10), а в топ 10 на краткотрайното класира са англичаните Томи Флийтууд (-9) и Мат Фицпатрик (-9).

34-годишният Ховланд, който преследва първата си мейджър купа, бе доста стабилен в третия ден на шампионата, като записа шест бърдита и нито едно боуги, до момента в който Макилрой, чиято последна мейджър купа е от 2014, се регистрира с един ийгъл, пет бърдита и едно боуги.

Играта на най-стария голф шампионат в света през днешния ден стартира в 9:20 часа българско време, а Макилрой и Ховланд ще излязат за откриващия си удар на първа дупка в 16:50. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР